Sigorta Türleri

Sigorta sayesinde bu kayıpları engelleyebilir ve hayatınızı güvence altına alabilirsiniz.

Gün içerisinde birçok sorun ile karşılaşılmaktadır. Bu tür sorunlar sonucunda maddi kayıplar gerçekleşebilrmektedir. Sigorta sayesinde bu kayıpları engelleyebilir ve hayatınızı güvence altına alabilirsiniz. Sigorta işlemi sadece bir alanda yapılmamaktadır. Hayatınızın her alanında sigorta hizmetinden faydalanabilirsiniz.

Sağlık Sigortası

Sağlık sigortası kısaca kaza ya da hastalık sonucu oluşan sağlık sorunlarının masraflarını belirli limitler içerisinde karşılayan sigorta türüdür. Bu konuda sağlık sigortanızı yaptırırken dikkat etmeniz gereken noktalar vardır. Teminatlar hakkında araştırmalar yapmanız gerekmektedir. İhtiyacınızn olabileceği teminatları poliçenize dahil etmeniz gerekmektedir. Sağlık sigortası ataşehir bölgesinde de yapılabilmektedir.

Sağlık sigortası ile tedavi sürecinde dilediğiniz doktoru seçebilirsiniz. En uygun fiyatlar ile tedavinizi tamamlayabilirsiniz. Sağlık sigortaları yılda bir kez yenilenmektedir. Yalnızca 1 yıl için geçerlidir. Özel sağlık sigortaları zorunlu olarak yapılmamaktadır. 18 yaşından büyük ve 65 yaşından küçük herkes için uygundur.

Sağlık Sigortasının Faydaları

Sosyal güvence haricinde özel sağlık sigortanızın bulunması her tür hastaneden tedavi alabilmenizi sağlamaktadır. Yalnızca devlet hastanelerinde değil özel hastanelerde de uygun fiyatlar ile tedavi görebilirsiniz. Yatarak tedavi ya da ayakta tedavi aşamalarında birçok masraf özel sağlık sigortanız tarafından karşılanmaktadır.

Araç Sigortası

Araç sigortası, kasko sigortası ve trafik sigortalarına denmektedir. İki tür sigortanın da faydaları ve amaçları farklıdır. Ortak noktaları ise bütçeye faydalı olmalarıdır. Araç sigortaları ataşehir bölgesinde de yapılabilmektedir. Hem sağlığınızı hem de maddi kayıplarınızı bu sayede güvence altına alabilirsiniz. Birçok kişi tarafında sıkça tercih edilen bir sigorta türüdür. Gün içerisinde kişiler birçok kez risklerle karşılaşmaktadırlar.

Trafik Sigortasının Faydaları

Herhangi bir trafik kazası meydana geldiğinde suçlu siz dahi olsanız sigortanız masrafları karşılamaktadır. Hem karşı tarafın hem de sizin masraflarınız karşılanmaktadır. Araçların masraflarının yanı sıra kişilerin kaza sonucu aldığı hasarların tedavilerinde de sigorta katkı sağlamaktadır. Tüm tedavilerde trafik sigortası masrafları karşılamaktadır. İki taraf arasında anlaşmazlık çıktıysa avukat masrafları da trafik sigortası tarafından karşılanmaktadır

Kasko Sigortasının Faydaları

Aracınıza gelebilecek her türlü zararın masraflarını sigorta karşılamaktadır. Kural dışı olarak aracınızın çekilmesi durumunda gelebilecek hasarların masrafları dahi kasko sigortası tarafından karşılanmaktadır.

Konut Sigortası

Konut sigortası her tür afet sonucu ya da üçüncü kişi tarafından oluşan zararların masrafını karşılan sigorta türüdür. Poliçenize ekleyeceğiniz teminatlar ile birlikte haklarınız ve güvenceleriniz genişletilmektedir. Konut sigortası Ataşehir bölgesinde de yapılabilmektedir.

Konut Sigortası Avantajları

Konut sigortası birçok kaza durumunu karşılamaktadır. Sabit duran camların kırılması sonucu oluşan masraflar karşılanmaktadır. Evinizde oluşabilecek kazalar da sigorta ile güvence altına alınmaktadır. Sel, su baskını, hırsızlık, terör olayları, fırtına sonuçları da sigorta ile karşılanmaktadır. Binanızın ve eşyalarınızın değer kaybetmesi durumunda da sigorta şirketi yanınızda olacaktır.

İşyeri Sigortası

İşyeri sigortası, işyerinizi deprem,sel, hırsızlık, yangın gibi olası durumların masraflarından korumaktadır. Bu tür sigortanın şartları her sigorta şirketine göre değişkenlik gösterebilmektedir. Ataşehir bölgesinde de işyeri sigortası oldukça yaygındır. Oluşabilecek risklerin sonuçlarını göz önünde bulundurmak gerekmektedir. Bu yüzden işyeri sigortası profesyonel kişilerin de sıkça tercih ettiği bir sigorta türüdür.

İşyeri Sigortasının Faydaları

İşyeri sigortası birçok imkana sahiptir. İşyerinize herhangi bir taşıtın çarpması durumunda masraflar üstlenilmektedir. Duman, dolu, kar, yağmur gibi hava olaylarından korumaktadır. Kira kaybı ve iş durması gibi durumlarda sizleri desteklemektedir. Binaya dahil olan eşyaların çalınması ya da enkaz kaldırma masrafları gibi masraflar karşılanmaktadır.

İnşaat Sigortası

İnşaat sigortası ödenen belirli primler ile inşaatın güvence altına alınmasıdır. İnşaat, konut, köprü, baraj inşaatı gibi birçok türü kapsamaktadır. Özellikle müteahhitler tarafından oldukça sık başvurulan bir sigorta türüdür. İnşaat sigortası ataşehir bölgesinde yapılabilmektedir.

İnşaat Sigortası Faydaları

Sigorta önceden bilinemeyen ve aniden oluşan hasarların masraflarını karşılamaktadır. Deprem, sel gibi afetler, uçak, araba çarpması gibi durumların masrafları karşılanmaktadır. Hırsızlık gibi sorunlarda da destek verilmektedir. Ayrıca işletme kazalarında da masraflar karşılanmaktadır.

İnşaatta bekçi olup olmaması, inşaatın alt yapısı gibi özel durumlar göz önünde bulundurularak ödenecek prim artabilmektedir.

Seyahat Sigortası

Bir diğer kategori olan seyahat sigortası her tür seyahatte kişilerde meydana gelebilecek hasarların maliyetini karşılamaktadır. Ataşehir bölgesinde de seyahat sigortası imkanları mevuttur. Seyahat sigortası ile beklentilerinizi düşürmeden seyahatinizi tamamlayabilirsiniz.

Seyahat Sigortası Faydaları

Bu konuda seyahat sigortası birçok avantaja sahiptir. Kişilerde oluşabilecek sağlık sorunlarını güvence altına almaktadır. Tedavi masraflarını karşılamaktadır. Sağlık sorunları haricinde valiz kaybı gibi durumlarda da sorunları üstlenmektedir. Seyahat sigortası ile seyahatiniz güvence altına alınmış olmaktadır. Ailenizi de güvence altına alarak iç rahatlığı ile güzel bakit geçirebilirsiniz.

Sigorta şirketleri, sigorta tipine ve şirket tipine göre değişen koşullar sunmaktadırlar. Bu koşulların sağlanması ve gerekli ücretlerin ödenmesi karşılığında oluşabilecek her türlü kötü olasılığı güvence altına almaktadır. Her konuda sigorta yapılabilmektedir. Genel kategorilerin yanı sıra işleminizin kapsamını öğrenmek amacıyla şirketlerden bilgi alabilirsiniz. Ödeyeceğiniz miktar ya da diğer koşullara göre haklarınızı genişletebilirsiniz. Sigorta çeşitleri kişilerin hayatlarına büyük güvence sağlamaktadır.