Anadolu Yakası Ethica Trafik Sigortası

Ethica trafik sigortası, kara yollarında hareket halindeyken meydana gelebilecek olan kazalarda ve hasarlarda karşı tarafta oluşabilecek olan zararların karşılanmasını ve giderilmesini sağlayan bir sigorta türüdür.

Anadolu Yakası Ethica Trafik Sigortası

Anadolu Yakası Ethica Trafik Sigortası | Etap Sigorta

Ethica trafik sigortası, kara yollarında hareket halindeyken meydana gelebilecek olan kazalarda ve hasarlarda karşı tarafta oluşabilecek olan zararların karşılanmasını ve giderilmesini sağlayan bir sigorta türüdür. Yasalar çerçevesi içerisinde motorlu taşıt sürücülerine zorunlu olarak tutulan sigortanın amacı maddi ve bedensel hasar oluşması durumunda kayıpları en aza indirmek ve her iki tarafında haklarını koruyabilmektedir.

Anadolu Yakası ethica trafik sigortası yapan pek çok firma ve şirket arasında en çok tercih edilen Etap Sigorta firması sizler için en iyi ve en kaliteli hizmeti sunmaya son sürat devam etmektedir.

Anadolu Yakası Kaliteli Ethica Trafik Sigortası

Ethica trafik sigortası sözleşmesinin kapsamı ve hizmet bedelleri, sigorta şirketine ve aracın durumuna göre değişkenlik göstermektedir. Avantajlı bir ethica trafik sigortası sözleşmesine sahip olabilmek için poliçe iyice incelenmeli, ana ve ek hizmetler hakkında bilgi sahibi olunmalı, farklı sigorta teklifleri değerlendirilmesi ve tüm ihtiyaçlar poliçeye dahil edilmelidir.

Ethica trafik sigortasının kapsamına göre ödenen prim miktarı farklılık gösterebilir. Karşı taraf, üçüncü kişiler ve kamu ürünlerine verilen zararlar ve hasarlar, poliçenin ödeme kapsamına girmektedir. Örnek olarak, yolda seyir halindeyken bir yol tabelasını devirirseniz, bu hasarı sigortanız karşılar. Anadolu Yakası kaliteli ethica trafik sigortası ile:

  • Vücutta meydana gelen hasarlar,
  • İlk yardım ve tedavi esnasında oluşan masraflar ve harcamalar,
  • Daha ciddi durumlar meydana geldiğinde hayatını kaybeden kişilerin defin ücretleri ve bu kişilerin bakmakla yükümlü olduğu yakınlarının tazminatı,
  • Sakatlık ve tedavi durumlarında oluşan ya da oluşabilecek olan maddi kayıplar,

gibi durumlar karşılanabilir. Karıştığınız herhangi bir kazada hatalı değilseniz, ancak aksi durum iddia edilip dava ediliyorsanız avukat ve dosya masraflarınız da poliçe kapsamında karşılanmaktadır.

Anadolu Yakası Ethica Trafik Sigortası Fiyatları

Anadolu Yakası ethica trafik sigortası fiyatları, alınacak olan trafik sigortası paketine göre değişkenlik göstermektedir. Ekstra olarak, Anadolu Yakası ethica trafik sigortası yaptıracağınız firmaya ya da şirkete göre de fiyatlar değişkenlik göstermektedir. Bu sebepten ötürü trafik sigortası fiyatları hakkında net ve sabit bir bilgi vermek doğru değildir. Anadolu Yakası ethica trafik sigortası fiyatları hakkında ayrıntılı bilgi için firmamız ile iletişime geçebilirsiniz.