En Ucuz Kasko

Kasko, sigortalının aracını kaza ve hasar riskine karşı koruyan ve güvence altına alan bir araç sigortasıdır.

En Ucuz Kasko

Kasko, sigortalının aracını kaza ve hasar riskine karşı koruyan ve güvence altına alan bir araç sigortasıdır. Herhangi bir motorlu kara aracının sigortalı kişinin iradesi dışında hasara uğraması, yanması ya da çalınması gibi durumlarda sigortalı kişiye tazminat ödenmesi için yapılmaktadır.

Kasko, trafik sigortasının aksine karşı araçta bulunan hasarı değil, sigortalının aracına ait olan hasarı teminat altına almaktadır. Kasko sayesinde hem araç hem de kişinin bütçesi güvence altına alınmış olur. Kaza ya da hasar durumlarında kasko sayesinde büyük maliyetler engellenir.

En ucuz kasko yapan pek çok firma ve şirket arasında en çok tercih edilen Etap Sigorta şirketi, sizler için en kaliteli ve en iyi kasko hizmetini yapmaya son sürat devam etmektedir.

En Ucuz Kasko Neden Yaptırılmalıdır?

En ucuz kasko yaptırmak için pek çok neden bulunmaktadır. Bu nedenler aşağıdaki gibidir:

  • Orijinal Cam Değişimi: Kasko ile herhangi bir cam hasarında hasarsızlık indirimi etkilenmeden cam değişimi yapılabilmektedir.
  • Mini Onarım Hizmetleri: Araçta oluşan küçük çaplı hasarlar, herhangi bir prim alınmaksızın giderilebilmektedir.
  • Enflasyona Karşı Tam Koruma: Kasko süresi içerisinde enflasyon sebebiyle araç değerinde oluşan artışlar, otomatik olarak poliçeye yansıtılır ve herhangi bir hasar durumunda ödemeler, enflasyon oranı üzerinden yapılmaktadır.
  • Koltuk Ferdi Kaza Sigortası: Araç içerisinde bulunan sürücü ve yolcuların kaza sonucu uğrayacakları vefat ya da sürekli sakatlık durumlarına karşı yüksek limitlerde güvence sağlanmaktadır.
  • Araçta Bulunan Özel ve Değerli Eşyaları Koruma: Özel aracınızda bulunan kişisel eşyalarınız araç ile birlikte güvence altına alınır.
  • Hukuksal Koruma: Kasko sayesinde her türlü hukuksal koruma masrafları karşılanmaktadır.

Daha fazla bilgi için Etap Sigorta şirketi ile iletişime geçebilirsiniz.

En Ucuz Kasko Fiyatları

En ucuz kasko fiyatları, araç sahiplerine göre değişkenlik göstermektedir. Araç için geçmiş hasarsızlık durumu, aracın yaşı, sürücünün yaşı gibi pek çok faktör kasko primini etkilemektedir. Bu sebepten ötürü en ucuz kasko fiyatları hakkında net ve sabit bir fiyat bilgisi vermek doğru değildir. En ucuz kasko fiyatları hakkında en net ve en güncel bilgiyi almak için Etap Sigorta şirketi ile iletişime geçebilir ve teklif alabilirsiniz.