Üsküdar Kasko

Kasko her araç sahibinin yaptırması gereken özel bir sigorta türüdür. Kanunen bir zorunluluğu bulunmayan Kasko olası bir kaza anında zararları karşılaması için yaptırılır.

Üsküdar Kasko

Kasko her araç sahibinin yaptırması gereken özel bir sigorta türüdür. Kanunen bir zorunluluğu bulunmayan kasko olası bir kaza anında zararları karşılaması için yaptırılır. Ancak kasko primleri trafik sigortasına göre yüksek çıktığından pek çok araç sahibi kasko yaptırmak istememektedir. Ancak Etap Sigorta Üsküdar bölgesinde hizmet veren güvenilir ve dürüst bir sigorta şirketidir. Etap Sigorta güvencesi ve cazip avantajları ile aracınıza güvenle kasko yaptırabilirsiniz.

Kasko kimin zararını karşılar?

Kasko motorlu araç sürücülerinin yaptırdığı bir sigorta türüdür. Trafikte yaşanabilecek herhangi bir olumsuz durumda yani kazada karşı tarafın masraflarını karşılamayı taahhüt eder. Genellikle daha iyi ve lüks araçların tamir ve onarım masrafları yüksek çıkar ve kasko tam bu noktada yaptıran kişiye bir teminat sağlar. Kasko primlerine ödediğiniz bedel sayesinde çok daha fazla masraf ödemekten kurtulursunuz. Çünkü olası bir kaza anında kendi aracınızın tamirini hemen yaptırmasanız bile karşı tarafın hasarını gecikmeden ödemeniz gerekir.

Trafik kazalarında hasarı karşılama yükümlülüğü kimdedir?

Trafik kazalarında eğer birden fazla araç kazaya karışıyorsa burada trafik kurallarını ilk ihlal eden ve kazaya sebep olan kişinin kim olduğu önemlidir.

Bu kişi kazaya sebep olan kişidir ve kaza kaynaklı maddi hasarlar kendisine yüklenir. Şöyle ki sizin kusurunuzdan kaynaklı bir kaza oldu ve karşı tarafın aracı hasar gördü. Karşı tarafın hasarını karşılama yükümlülüğü sizdedir. İşte bu noktada eğer bir kasko yaptırmışsanız hasarı sizin adınıza sigorta şirketi öder.

Aynı zamanda kaskonun içeriğine göre sizin zararlarınız da karşılanabilir. Ancak trafik sigortası yalnızca kazadan sonra karşı tarafın hasarlarını karşılar sizin zararlarınızı karşılamaz.

Üsküdar Etap Sigorta

Üsküdar bölgesi için Etap sigorta güvenilir bir sigorta şirketidir. Sigorta ettirenlerin güvenle başvurup kasko yaptırabileceği bir sigorta şirketidir. Üsküdar kasko için Etap sigorta şirketine isteyen ve araç sahibi olan herkes rahatlıkla başvuru yapabilir. Araç sahiplerinin yaptırabileceği kasko için farklı paketler ve primler vardır.

Sigorta kapsamının paketine göre teminat altına aldığı riskler değişir. Riskler arttıkça doğru orantılı olarak ödenen sigorta primleri de artar.