Üsküdar Konut Sigortası

Üsküdar konut sigortası önemi denildiği an akla ilk gelen detay, konutunuzun güvence altına alınmasıdır.

Üsküdar Konut Sigortası

Konut sigortası, hayati açıdan büyük öneme sahip olan bir sigorta türüdür. Üsküdar konut sigortası sayesinde evinizde yer alan eşyalar yangın, hırsızlık, deprem, su baskını gibi birçok riskli duruma karşı koruma altına alınmış olur.

Üsküdar Konut Sigortası Önemi Nedir?

Üsküdar konut sigortası önemi denildiği an akla ilk gelen detay, konutunuzun güvence altına alınmasıdır. Konut sigortası, zorunlu deprem sigortasından daha geniş bir kapsama sahip olmasıyla dikkat çeker. Zorunlu olan deprem sigortası, yalnızca deprem zamanlarında konutunuzun karşılaşmış olduğu maddi türdeki zararları karşılamaktadır.

Konut sigortası da, kapsamı dahilinde sel, yangın ve hortum, terör ve hırsızlık gibi olaylar sonucunda meydana gelen maddi zararların tamamını karşılar. Enkaz kaldırma masraflarının da tümünü kapsayan bir sigorta türüdür. Kara, deniz ya da hava araçlarının çarpmasının akabinde oluşan maddi zararları da yine bu sigorta karşılıyor. Böylece herkes günlük yaşamı içerisinde güvende oluyor.

Üsküdar Konut Sigortası Faydası Nelerdir?

Üsküdar konut sigortası faydası denildiğinde en önemli detayın aslında ek teminatlar neticesinde birçok duruma karşı konutunuzun koruma altına alınması olduğunu görürsünüz. Terör ve grev eylemleri bitiminde meydana gelen maddi yönlü zararları da yine bu konut sigortası karşılıyor.

Eşyalarınız güvence altına alınıyor. Dilerseniz konutla beraber değerli birtakım eşyalarınızı da sigortalatabiliyorsunuz. Elektronik olan eşyalar, değerli takılar ya da antika türdeki mobilyalar da konut sigortası poliçesine eklenerek zararlara ya da hırsızlığa karşı sigortalanmış oluyor.

En çok da doğal afetler esnasında eşyalar zarar görüyor. Su basması gibi durumlar da eşyalara zarar veriyor. Maddi kayıplarınızın hemen hemen hepsini bu sigortanın şartları beraberinde karşılamanız mümkün oluyor. Konut sigortası içerisine eşya güvencesini katmak, sigorta bedelinin biraz daha artacağı manasına geliyor.

Fakat bunun sonucunda ciddi maddi zararlardan da korunmuş oluyorsunuz. Tesisat sorunları için de kesin bir çözüm olan konut sigortası; su, elektrik tesisatı, çilingir ile alakalı durumlar, kombi bakımı ve halı yıkama gibi birden fazla hizmeti poliçeye dahil etmenizi sağlayabilir. Böylece hayatın olağan akışı içerisinde herhangi bir sorunla karşılaştığınızda konut sigortanız devreye girer.